Kemesraan Femmy Permatasari dan Vicky Prasetyo Dibilang Settingan Oleh Netizen

Kemesraan Femmy Permatasari dan Vicky Prasetyo Dibilang Settingan Oleh Netizen

Artispsk.com – Femmy Permatasari dan juga Vicky Prasetyo yang merupakan mantan dari Zaskia Gotik kini dikabarkan tengah menjalin hubungan asmara. Hal ini diketahui setelah Ruben Onsu yang pertama kali menampilkan kedekatan keduanya di instagram.dengan beredarnya unggahan tersebut sontak saja kedekatan keduanya menjadi viral. Banyak netizen yang mengatakan bahwa hubungan keduanya hanya merupakan settingan belaka saja dan mereka tidak sedang menjalin asmara.

“Ah paling juga setinggan aja ini, toh mau bisnis bareng nih orang,” ungkap salah satu netizen, Rabu (05/04/2017).

Sementara dilain sisi Femmy membantah bahwa ada unsur kesengajaan dibalik dekatnya dirinya dengan Vicky. “Ngak settingan ya. Kalau untuk menaikan popularitas toh Vicky juga kerja dan nggak pernah berhenti dari pagi sampai subuh,” Ungkap Femmy sewaktu dikonfirmasi terpisah. Perempuan yang berdarah Tionghoa itu juga mengaku bahwa masih memiliki pekerjaan tetap, jadi ia merasa tak perlu membuat sensasi untuk menunjang popularitasnya.

“Kalau Femmy sendiri tawaran sinetron atau FTV juga nggak berhenti, jadi ya Sorry to say kalau saya boleh ngomong saya masih cantik, masih muda, badan saya juga masih bagus banget kok.” ungkap Femmy memuji diri sendiri.

“Jadinya kalau dibilang untuk hanya menaikan popularitas dengan Vicky yang nggak mungkin, bullshit banget, tambahnya.

Femmy mengaku bahwa dirinya udah sayang-sayangan sama Vicky, dah ada sebulan yang lalu, ujar Femmy malu-malu sewaktu dikonfirmasi. Bagi Femmy walaupun Vicky merupakan mantan dari Zaskia dan kemudian juga terkena kasus penipuan, dirinya tidak begitu mempersoalkannyalantaran Vicky dan dia juga sudah kenal lama dan kerja bareng juga.

15 Comments on "Kemesraan Femmy Permatasari dan Vicky Prasetyo Dibilang Settingan Oleh Netizen"

  1. Highly energetic post, I loved that bit. Will there be a part 2?

  2. additional income options for retired doctors and seniors
    best passive income ideas for retired therapists low-risk passive income
    for doctors in canada
    work from home customer service jobs

  3. Buy Metformin online at a discounted price without a prescription for diabetes Cheap
    insulin delivery
    Discount Glyburide online Online pharmacy for diabetes medication

  4. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d
    most certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and
    adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group.
    Talk soon!

  5. Fine way of telling, and good post to get facts concerning my presentation focus, which i am going to deliver
    in academy.

  6. Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed
    reading it, you could be a great author.I will always bookmark your blog
    and will often come back later in life. I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice afternoon!

  7. Somebody essentially help to make seriously articles I’d state.
    That is the first time I frequented your website page and up to now?
    I amazed with the analysis you made to make this particular
    submit incredible. Magnificent task!

  8. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and
    it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & assist different users like
    its aided me. Good job.

  9. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog
    that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head.

    The problem is something that not enough people are speaking intelligently
    about. I am very happy that I came across
    this in my search for something regarding this.

  10. This piece of writing offers clear idea designed
    for the new users of blogging, that truly how to do running a blog.

  11. Hi there! I realize this is somewhat off-topic but I had to ask.
    Does managing a well-established blog like yours require a massive amount work?
    I am completely new to writing a blog but I do write in my diary on a daily basis.
    I’d like to start a blog so I can easily share my own experience
    and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring
    bloggers. Thankyou!

  12. Magnificent items from you, man. I have understand your stuff
    previous to and you’re just too wonderful.
    I really like what you have acquired here, really like what you are
    stating and the way wherein you are saying it. You’re making it entertaining and you continue to care for to
    keep it smart. I can not wait to learn far more from you.
    This is really a terrific web site.

  13. Awesome issues here. I am very satisfied to peer your article.
    Thanks so much and I am having a look forward to touch you.
    Will you please drop me a e-mail?

  14. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if
    you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?

    I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
    Thanks a lot!

  15. Hello there, I discovered your site via Google even as looking for
    a comparable topic, your web site came up, it appears good.
    I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
    Hello there, simply became alert to your blog thru Google, and found that
    it is truly informative. I’m going to watch out for brussels.

    I’ll be grateful for those who continue this in future.
    A lot of other people can be benefited from your writing.
    Cheers!

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.