Apakah Benar Denny Cagur Gugat Cerai Istrinya ?, Berikut Klarifikasinya

Artis Psk – Baru-baru ini, warganet dihebohkan dengan kabar bahwa Denny Cagur telah menggugat cerai istrinya Shanty Widihastuti.

Kabar tersebut sontak menjadi perhatian banyak warganet dan selebritis Tanah Air, pasalnya rumah tangga Denny Cagur dan Shanty Widihastuti dikenal sabagai keluarga yang harmonis dan romantis.

Diketahui, kabar tersebut pertamakali dibagikan dan disebarluaskan oleh postingan short kanal YouTube Wel***.

Banyak warganet dan teman Denny Cagur yang bertanya-tanya apakah kabar tersebut benar?

Denny Cagur akhirnya angkat bicara mengenai isu panas yang menerpanya tersebut.

Denny Cagur mengatakan dengan tegas bahwa kabar tersebut adalah HOAX atau tidak benar adanya.

Berita HOAX ini berawal dari postingan short youtube channel ‘Wel***’,. yg sudah gw & istri tau dari 2 minggu yg lalu krn ada yg ngetag dikomen. Tadinya kita memilih untuk tidak menanggapi karena berfikir berita HOAX ini akan hilang dengan sendirinya spt berita2 HOAX lainnya,” ujar Denny Cagur.

 

Banyak Yang Percaya

Hampir 15 Tahun Hidup Adem Ayem Tanpa Kesenggol Gosip Miring, Istri Denny Cagur Mendadak Curahkan Isi Hatinya Soal Pelakor di Hadapan sang Suami: Banyak Perempuan Nggak Peduli Itu Mau Laki Siapa

Denny Cagur mengatakan, dirinya dan istri sangat terganggu dengan adanya isu panas yang menerpanya dengan istrinya, pasalnya, saat ini banyak teman dekatnya yang percaya dengan gosip tesebut.

Tp disayangkan berita HOAX ini malah semakin membesar dan malah banyak yg percaya sampe byk teman & kerabat menghubungi kita juga terlihat dr komen2 di postingannya banyak yg percaya sm berita HOAX ini,” ujar Denny Cagur.

Melihat ini sy merasa harus membuat klarifikasi bahwa berita ini sama sekali TIDAK BENAR alias HOAX..! Alhamdulillah kita baik-baik aja,”  sambungnya.

 

Kecewa Dengan Pelaku

Denny Cagur Kenang Masa Hidup Susah, Berbekal Celengan dan Hadiah Rp 254 Juta Halaman all - Kompas.com

Denny Cagur mengatakan, dirinya dan istri sangat kecewa dengan pembuat video hoax tersebut, karena itu telah membuat isu yang tidak benar dan tidak bertanggung jawab.

Denny Cagur mengaku awalnya akun YouTube tersebut hanya membuat 1 short video hoax dan sudah ditonton 7,5m, tetapi saat ini pelaku telah membuat short baru dan telah ditonton 6,5m.

Awalnya cm 1 short youtube yg views nya skr sdh 7,5 M, lalu ada video short yg ke 2 viewsnya skr 6,5 M, lalu muncul video2 lainnya dgn tema yg sama tanpa wawancara, tanpa isi konten, hanya ambil video dr tiktok trus bikin thumbnail HOAX,”  tegas Denny Cagur.

Untuk pemilik channel ‘wel***’ kalo mau nyari viewers bikin konten, bukannya bikin HOAX,” sambungnya.

18 Comments on "Apakah Benar Denny Cagur Gugat Cerai Istrinya ?, Berikut Klarifikasinya"

  1. If some one wants to be updated with hottest technologies after that he must be
    visit this website and be up to date every day.

  2. If some one wants to be updated with most recent technologies therefore he must be
    visit this web site and be up to date everyday.

  3. magnificent issues altogether, you simply gained a new reader.

    What would you recommend about your submit that you made some days ago?

    Any sure?

  4. Spot on with this write-up, I seriously feel this web site
    needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the advice!

  5. It is not my first time to pay a visit this web page, i am visiting this website dailly and
    take pleasant information from here everyday.

  6. This is the right web site for anyone who wishes to understand this topic.

    You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I
    actually would want to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject that has been discussed
    for years. Great stuff, just great!

  7. Howdy would you mind letting me know which web host you’re using?
    I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say
    this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?
    Thank you, I appreciate it!

  8. Right here is the perfect site for everyone who really wants to understand this topic.
    You realize so much its almost hard to argue with you (not that
    I actually will need to…HaHa). You certainly put a
    brand new spin on a topic that’s been written about for a long time.
    Excellent stuff, just great!

  9. You could definitely see your skills in the article you write.
    The world hopes for even more passionate writers like you who are not
    afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.

  10. Hello, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I’m
    trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  11. Useful info. Fortunate me I found your website accidentally, and I am
    stunned why this accident didn’t happened earlier!
    I bookmarked it.

  12. I wanted to thank you for this great read!! I definitely loved every bit of
    it. I have you book-marked to check out new things you post…

  13. I blog often and I seriously thank you for your content. Your
    article has truly peaked my interest. I’m going to take a note of your blog and keep checking for
    new details about once a week. I opted in for your RSS feed
    too.

  14. Having read this I believed it was very enlightening.
    I appreciate you spending some time and effort to put this information together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments.
    But so what, it was still worthwhile!

  15. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
    though you relied on the video to make your point.
    You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
    videos to your site when you could be giving us
    something informative to read?

  16. This is my first time go to see at here and i am
    actually happy to read all at alone place.

  17. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring
    on other sites? I have a blog based on the same ideas you discuss and would
    really like to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work.
    If you’re even remotely interested, feel free to
    send me an e mail.

  18. Hi my friend! I wish to say that this article is awesome, great written and come with approximately all significant infos.
    I would like to peer extra posts like this .

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.